MTB Tocht Kermix 2016

 

Kermix 2016 Rossum

Eerste editie Mountainbiketocht Kermix

Tijdens de Kermix in Rossum wordt er op zondagmorgen 17 juli 2016 voor het eerst een Mountainbike Tocht georganiseerd door Veldhuis Tweewielers en het Oranjecomité Rossum.

Deze tocht is tot stand gekomen doordat de Koningstocht in april van dit jaar moest worden afgelast vanwege het slechte weer.

Alle fietsers uit de nabije en wijde omgeving zijn van harte welkom om mee te doen.

Dit betreft een Mountainbiketocht met gepeilde routes van 30 en 50 kilometer. Deze routes worden uitgezet door een vaste groep fietsvrienden onder leiding van Marcel Veldhuis van Veldhuis Tweewielers. “Het wordt een uitdagend parcours met vlakke wegen, klimmetjes en single tracks,” aldus Veldhuis. “Natuurlijk gaan we vooral over onverharde wegen. De prachtige route gaat via Volthe, Denekamp, Beuningen, De Lutte en Oldenzaal. We hopen alle fietsliefhebbers een leuke dag aan te bieden.”

Inschrijven voor de MTB tocht kan tussen 09.00 uur en 10.00 uur op het Kermix terrein.

Dit terrein bevindt zich ter hoogte van Grotestraat 58, 7596 KE Rossum (OV)

Inschrijfgeld is € 3,50.

Na afloop is er gelegenheid om de fiets schoon te spuiten op het Kermix terrein.

De Mountainbiketocht is onderdeel van de Kermix Activiteiten in Rossum. Alle informatie daarover is te vinden op www.oranjecomiterossum.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Veldhuis, telefoon 0541 625647,  e-mail info@veldhuistweewielers.nl